problém s porty

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

problém s porty

Nový příspěvekod harkonen » 19.12.2006 21:29:30

Při stahování přes mikrotorrent mám malou stahovací rychlost.Nevím jaký mám zadat port pro naslouchání.Prosím poradte :idea:
harkonen
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19.12.2006 21:23:27

Re: problém s porty

Nový příspěvekod Monty » 19.12.2006 21:50:05

harkonen píše:Při stahování přes mikrotorrent mám malou stahovací rychlost.Nevím jaký mám zadat port pro naslouchání.Prosím poradte :idea:


nastav si TCP konexe
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2833
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod harkonen » 19.12.2006 21:51:26

Ale jak?
harkonen
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19.12.2006 21:23:27

Nový příspěvekod Czernobyl » 02.01.2007 11:36:05

Google.com a spojení slov "mikrotorrent connection" třeba, možná, teoreticky to něco najde. případně si nech vypnout centralní FW od nějakého admina.
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Re: problém s porty

Nový příspěvekod zeeshan123 » 28.12.2014 15:45:40

Nebo si FTP klienta nastav tak, aby používal tvoji VEŘEJNOU IP adresu (najdeš na status.khnet.info), tak by to mělo fungovat taky. Ale nevím, jestli to do klienta nastavit jde ... A pokud to půjde, tak jenom po internetu, ne po vnitřní síti.

Po vnitřní síti by ti mělo fungovat FTP bez omezení jak v pasivním, tak aktivním režimu
zeeshan123
 
Příspěvky: 1
Registrován: 28.12.2014 15:34:45

Re: problém s porty

Nový příspěvekod Klainn » 26.01.2015 20:58:20

zeeshan123 píše:Nebo si FTP klienta nastav tak, aby používal tvoji VEŘEJNOU IP adresu (najdeš na status.khnet.info), tak by to mělo fungovat taky. Ale nevím, jestli to do klienta nastavit jde ... A pokud to půjde, tak jenom po internetu, ne po vnitřní síti.

Po vnitřní síti by ti mělo fungovat FTP bez omezení jak v pasivním, tak aktivním režimu



Ja myslim, že Harkonen svůj problém po těch 8 letech vyřešil :-)
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Re: problém s porty

Nový příspěvekod Hondaq » 12.02.2015 09:56:25

tohle je poměrně zdařilý spam který se tu začal objevovat... vždycky vezme nějaký příspěvek odněkud a vloží ho jinam a vypadá že jakoby reaguje :D Tenhle příspěvek si půjčil od Ludvy. Mě už taky někde tady nějaký ukradl :) viz
viewtopic.php?t=1629
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Uživatelský avatar
Hondaq
nadposkok
 
Příspěvky: 165
Registrován: 06.04.2006 22:26:00
Bydliště: Zajíc


Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron