Jabber v Trilianu

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

Jabber v Trilianu

Nový příspěvekod Brain » 28.05.2006 13:13:59

Mate nekdo jabbra pod Trillianem ? Od dobry co se reinstaloval jabber tak se mi to porad odpojuje a pripojuje... moc nastaveni v tom neni, je tam pouze "USE LEGACY SSL FOR CONNECTION" to jsem zaskrtl.. ale beze zmeny...
<a href="http://www.ping-timeout.de/sig/" target="_BLANK" ALT="Ping-Timeout Forum Signatur
Uživatelský avatar
Brain
podposkok
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18.08.2005 23:16:56
Bydliště: Trvalé

Nový příspěvekod ludvik » 28.05.2006 13:50:47

zkoušel jsem toho hodně a výsledek: na jabber je nejlepší JAJC ve verzi 8.110

Teď se snažím používat mirandu, ale jsem z ní trochu rozpačitý. Hlavně se mi ztrácejí autorizace (když přijde v době, kdy jsem off) a třeba icq i když autorizaci odmítnu, tak mi do kontaktlistu taky vleze.
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Miranda

Nový příspěvekod Kocour » 28.05.2006 14:13:08

To je pravda. Miranda mi taky dela problemy s autorizaci. Asi jeste zkusim starsi verzi. Ale nechtel bych se ji zbavovat. Nejak jsem si na ni zvykl. Asi uz na ni mam citovou vazbu. :oops:
Nic není tak malé, aby vám to nemohlo přerůst přes hlavu.
Uživatelský avatar
Kocour
nadposkok
 
Příspěvky: 254
Registrován: 22.04.2006 12:34:17

Nový příspěvekod dalicros » 28.05.2006 15:38:59

mno ja teda nevim, pouzivam zakladni mirandu (bez pridavnejch pluginu) ve verzi 0.4.0.1 s updatovantym oscar plugin kuli ICQ a nemuzu si stezovat, vsechno facha jak ma ...
jinak celkem zajimava vec je portable gaim, ani ne tak vlastnostma, jako timi, ze se da volne prenaset mezi systemama .... (rozumnej z win na win, mezi platforme to bohuzel nende ... :-( )
Uživatelský avatar
dalicros
Hodný pán s kloboukem
 
Příspěvky: 622
Registrován: 25.01.2004 14:03:17
Bydliště: Baron von Zhidenitz

Nový příspěvekod Kocour » 28.05.2006 16:09:32

ja mam verzi 4.3 alpha build #55 a spoustu pluginu. Ale jedine co snad zlobi je ta autorizace. Aspon zlobila. Ted me nejak nic neprislo, tak nevim. Ale je pravda, ze se mi tam objevili nove kontakty. Asi je to autorizuje samo, kdyz jsem offline. Ale to me ani moc neva. Uvidim jak pobezi dal a kdyz tak se vratim na starsi verzi.
Nic není tak malé, aby vám to nemohlo přerůst přes hlavu.
Uživatelský avatar
Kocour
nadposkok
 
Příspěvky: 254
Registrován: 22.04.2006 12:34:17

Nový příspěvekod ludvik » 28.05.2006 18:35:48

4.3 alpha build #55 mi padal jak hrušky na podzim ... pod wxp, dál jsem na to kašlal.

Nakonec jsem skončil u nějakého MirandaPacku (někým vytvořený soubor i s pluginy) build 48 a jede to alespoň spolehlivě. I to pěkně vypadá ... akorát mi nejdou přesouvat skupiny v seznamu. Vždycky se mi šoupnou do jiné - jako kdyby to považoval za normální kontakt.
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod ludvik » 28.05.2006 18:54:20

Taky mě rozčiluje, že vidím vždy jenom jeden kontakt v případě, že má někdo puštěný jabber vícekrát. Pak netuším, kam to dojde ...
Mělo by to být dle priorit - každý klient si nějakou může nastavit. Až na to, že třeba Jajc to nemá. Má pouze "resource" - zdroj. Miranda jo.
Pak by to mělo dojít na "prioritnější", nebo v případě shody na později připojeného klienta. Ale že bych si tím mohl být jistý ... Způsob jajcu, kdy to zobrazí zvlášť a můžu si vybrat mi přijde lepší.
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod dwori » 28.05.2006 22:20:23

ludvik píše:Taky mě rozčiluje, že vidím vždy jenom jeden kontakt v případě, že má někdo puštěný jabber vícekrát. Pak netuším, kam to dojde ...
Mělo by to být dle priorit - každý klient si nějakou může nastavit. Až na to, že třeba Jajc to nemá. Má pouze "resource" - zdroj. Miranda jo.
Pak by to mělo dojít na "prioritnější", nebo v případě shody na později připojeného klienta. Ale že bych si tím mohl být jistý ... Způsob jajcu, kdy to zobrazí zvlášť a můžu si vybrat mi přijde lepší.


jenze problem jajcu je ze ostatni protokoly napr. icq lze resit pouze pres transporty ...
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Nový příspěvekod Brain » 29.05.2006 15:27:05

Automaticke pridavani kontaktu kdyz jsem offline dela i Trillian...vzhledem k tomu jak tam mam malo kontaktu, tak si clovek hnedka vsimne novych. Vsiml jsem si ze se mi odpojuje hlavne ze zacatku kdyz se pripojim. Pak uz malo nebo jen obcas.
<a href="http://www.ping-timeout.de/sig/" target="_BLANK" ALT="Ping-Timeout Forum Signatur
Uživatelský avatar
Brain
podposkok
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18.08.2005 23:16:56
Bydliště: Trvalé


Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron