Net jede hrozně pomalu

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

Net jede hrozně pomalu

Nový příspěvekod Sandak » 01.02.2008 13:32:21

Ahoj,
Mám problém. Od Vánočních prázdnin mi jede net hrozně kolísavě a pomalu... Většinou naměřim tak 200kb/s ,ale dost často se stane že to jede jenom 50kb/s což mi připadne opravdu málo když člověk stahuje kolem 20kb/s. Když to naměřím tak ve tři ráno tak to jede kolem 900kb/s. :roll: Dřív mi to jezdilo opravdu krásně tak 1,8-1,9MB

Jsem připojen na uhelnu.
Sandak
...
 
Příspěvky: 3
Registrován: 12.04.2007 20:25:07

Re: Net jede hrozně pomalu

Nový příspěvekod Monty » 01.02.2008 17:06:18

Sandak píše:Ahoj,
Mám problém. Od Vánočních prázdnin mi jede net hrozně kolísavě a pomalu... Většinou naměřim tak 200kb/s ,ale dost často se stane že to jede jenom 50kb/s což mi připadne opravdu málo když člověk stahuje kolem 20kb/s. Když to naměřím tak ve tři ráno tak to jede kolem 900kb/s. :roll: Dřív mi to jezdilo opravdu krásně tak 1,8-1,9MB

Jsem připojen na uhelnu.


Volal jsi na hotline, zrovna když to jede pomalu?
Pokud ne, tak to udělej, zpětně se to bohužel vysledovat nedá.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod Sandak » 01.02.2008 18:38:44

Nevolal... Zkusim to.. dík
Sandak
...
 
Příspěvky: 3
Registrován: 12.04.2007 20:25:07

Nový příspěvekod fox » 12.02.2009 19:04:52

také to jede pomalu 300 kbit/s jsem připojen U lesa, chodilo to kolem 2 Mbit/s, co se stím děje, děkuji
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Nový příspěvekod ludvik » 12.02.2009 19:56:48

Na apčku je pro všechny lidi cca 3.5Mbitu ... víc prostě nelze. Pokud ti to lítalo 2megabity, tak jsi tam v tu chvilku byl sám.
300 je sice málo, ale pokud všichni chtějí stahovat (resp stačí jeden dva), tak se to tam holt nějak poskládat musí.
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod Monty » 12.02.2009 20:07:06

A pokud je to trvale, tak volat hotline, abychom se koukli v inkriminované době, ne potom.
Může to někdo rušit, někdo trvale vytěžovat.
Jestli vidíš na bod Kavky, je také možné na přepojení na 5 GHz.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod fox » 15.02.2009 12:38:31

Díky za odpovědi, asi je to počtem lidí, dnes již 1,6 Mbit, děkuji
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Nový příspěvekod Monty » 15.02.2009 14:03:06

fox píše:Díky za odpovědi, asi je to počtem lidí, dnes již 1,6 Mbit, děkuji


No hlavně volej, když se to stane, je možný, že tam někdo dělá něco, co nemá
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora


Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron