Vista a blbnoucí net

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

Vista a blbnoucí net

Nový příspěvekod Seven » 28.03.2008 17:46:13

Stává se mi teď, když se připojím z notebooku s Vistou, že mi blbne net stylem 5 minut jde, 30 sekund nejde, zase 5 minut dobrý, minutku nejde... Nefunguje surfování a spadne ICQ, ale ping ven jde celou dobu perfektně. Ostatní PC v domácnosti (XP) jsou v těch zaseknutých chvilkách v pohodě.
Nějaký nápad? Je tady v tom milión nastavení, prase aby se vyznalo...
Uživatelský avatar
Seven
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 382
Registrován: 23.02.2004 17:25:02

Re: Vista a blbnoucí net

Nový příspěvekod Klainn » 28.03.2008 18:58:14

Seven píše:Stává se mi teď, když se připojím z notebooku s Vistou, že mi blbne net stylem 5 minut jde, 30 sekund nejde, zase 5 minut dobrý, minutku nejde... Nefunguje surfování a spadne ICQ, ale ping ven jde celou dobu perfektně. Ostatní PC v domácnosti (XP) jsou v těch zaseknutých chvilkách v pohodě.
Nějaký nápad? Je tady v tom milión nastavení, prase aby se vyznalo...


Odstranit Visty..a pouzit jiny OS..
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod Monty » 28.03.2008 19:22:38

je to u nás?
Koukal jsem na barta a viděl jsem tam někoho z panelu se spoustou spojení ven (nad 50), pak to ap blokuje. Bylo to ale na web a stejná ip, ale nekoukal jsem kdo to je.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

re

Nový příspěvekod karbo » 28.03.2008 19:31:52

že by příliš nizký počet "half open portů"? Mám podobnej problém s Vistama mimo KHNET při pokusu o navázání vícero spojení (třeba při stahování linuxových distribucí přes torrent) net přestane fungovat. Ne uplně, ping je vždy OK, ale nezasurfuju si. Stahování ale jede. Pokud si chci zasurfovat, musim počkat 10-15 minut (nevim, jakej je přesně timeout) a pak se rozběhne net. BTW jakou máš verzi VIST? Na tento problém existují nějaké patche, ale je to NELEGáLNÍ! ale možná to není přesně tvůj problém...
Uživatelský avatar
karbo
Začátečník
 
Příspěvky: 141
Registrován: 03.04.2004 14:46:21
Bydliště: Masarykova 582

Nový příspěvekod Seven » 28.03.2008 23:01:14

Monty: jj, u nás. V Brně mi to neblbne.

Mám Visty Business 32bit. Zkusím něco vygooglit o těch half portech.
Uživatelský avatar
Seven
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 382
Registrován: 23.02.2004 17:25:02

Nový příspěvekod Monty » 29.03.2008 13:19:25

Seven píše:Monty: jj, u nás. V Brně mi to neblbne.

Mám Visty Business 32bit. Zkusím něco vygooglit o těch half portech.


Tak to bude ono, měla jsi určitě spoustu spojení ven. Jestli bude i zítra, tak to můžeme testnout, dneska nejsem doma.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora


Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron