Výpadky spojení a Vista SP...

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

Výpadky spojení a Vista SP...

Nový příspěvekod chal » 24.04.2008 18:02:35

Po nainstalování SP1 na WV se mi velmi nepravidelně avšak poměrně často stává, že spojení vždy cca na 30 - 60 sec vypadne. Nemáte někdo obdobné zkušenosti? Jsem 100% přesvěčen, že je to tím SP1 - předtím bez problémů...nebo jsem nic předtím nezpozoroval :)
Naposledy upravil chal dne 25.04.2008 10:23:34, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
chal
Přispěvovatel
 
Příspěvky: 211
Registrován: 04.12.2007 12:47:21

Nový příspěvekod neo.2007 » 25.04.2008 09:45:00

Je to tak, já mám prblémy se spojením a ten zas... service pack mi to ještě takhle pos... asi přejdu zpět na XP!
Uživatelský avatar
neo.2007
Prvok
 
Příspěvky: 39
Registrován: 05.03.2008 18:38:43

Nový příspěvekod Czernobyl » 25.04.2008 11:50:20

Prome SP1 neznamena žádnej problém. Ba naopak, file operace jsou RAPIDNĚ rychlejší. :)
<a href="http://www.geocaching.com/profile/?guid=0744deb0-06b4-4eb0-a14e-2f2ff8340c8b" target="_blank"><img src="http://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=Hledate+poklady?&uid=0744deb0-06b4-4eb0-a14e-2f2ff8340c8b&bg=1" border="0" title="Profile for czernobyl" alt="Profile for czernobyl"></a>
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod chal » 25.04.2008 13:43:58

Czernobyl píše:Prome SP1 neznamena žádnej problém. Ba naopak, file operace jsou RAPIDNĚ rychlejší. :)


V tom s tebou jednoznačně souhlasím, po rozpravě s Ludvou to vypadá, že to není nakonec tím SP1, ale problémem s wrapem na kixovi (restarty). Asi až po nainstalování toho SP jsem si začal více všímat jak se chová PC a tím jsem to i zjistil, fakt je že to může blbnout už delší dobu a nemusel jsem si toho vůbec povšimnout...
Uživatelský avatar
chal
Přispěvovatel
 
Příspěvky: 211
Registrován: 04.12.2007 12:47:21

Nový příspěvekod ludvik » 25.04.2008 13:57:51

Jo. Kvůli pitomému počasí s tím nemůžeme nic udělat ... musí to počkat. Ani nevíš, jak mě takovéhle závady rozčilují.

Neo: tvoje výpadky jsou problém diskutovaný v jiném threadu. Vysílací výkon co se od tebe dostane k našemu apčku je tak malý, že stačí silnější vítr, aby tu vlnu ufouknul ... proto tam máš ty občasný výpadky. S podivem ti to ale většinou funguje, docela mě to překvapuje.
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod Klainn » 25.04.2008 14:21:05

Vitr ma vliv na vlny? nebo tim myslis vychyleni anteny..?
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod ludvik » 25.04.2008 14:59:35

To byl vtip ... :-) narážka na "sílu" signálu ...
Klainn píše:Vitr ma vliv na vlny? nebo tim myslis vychyleni anteny..?
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod Klainn » 25.04.2008 16:04:33

ludvik píše:To byl vtip ... :-) narážka na "sílu" signálu ...
Klainn píše:Vitr ma vliv na vlny? nebo tim myslis vychyleni anteny..?


ahaaa... no nepochopil jsem:D ... a uz jsem myslel :D
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod Kocour » 25.04.2008 20:00:56

Klainn píše:
ludvik píše:To byl vtip ... :-) narážka na "sílu" signálu ...
Klainn píše:Vitr ma vliv na vlny? nebo tim myslis vychyleni anteny..?


ahaaa... no nepochopil jsem:D ... a uz jsem myslel :D


Třeba tím byl myšlen sluneční vítr. :lol:
Nic není tak malé, aby vám to nemohlo přerůst přes hlavu.
Uživatelský avatar
Kocour
nadposkok
 
Příspěvky: 254
Registrován: 22.04.2006 12:34:17

Nový příspěvekod King » 26.04.2008 06:53:29

Nebo mu tam někdo posílá větry
Pentium II 350 MHz. 64MB RAM , 8.6 GB HDD, CD- ROM.
Uživatelský avatar
King
nadposkok
 
Příspěvky: 794
Registrován: 02.12.2004 17:10:34
Bydliště: pod Alcomou

Nový příspěvekod neo.2007 » 26.04.2008 09:22:40

Já mám doma dvě PC připojené obě na net wifi kartama. Kdybych neměl problémy po instalaci SP 1 tak tady ani nepíšu, ne?! Moje PC které běží na WinVista mi nešlo a holky PC které jede na XP jelo normálně! Proto jsem si myslel že to je tím SERVICE PACKEM! Po nainstalování SERVICE PACKU se mi stáhl i nový DRIVER k wifi kartě do PC a ten byl tou závadou, nikoliv SERVICE PACK! Nějak si to nerozumí i když je to nejnovější DRIVER pro VISTU a musel jsem vrátit DRIVER zpět na předchozí verzi!
Uživatelský avatar
neo.2007
Prvok
 
Příspěvky: 39
Registrován: 05.03.2008 18:38:43

Nový příspěvekod Monty » 26.04.2008 10:17:57

neo.2007 píše:Já mám doma dvě PC připojené obě na net wifi kartama. Kdybych neměl problémy po instalaci SP 1 tak tady ani nepíšu, ne?! Moje PC které běží na WinVista mi nešlo a holky PC které jede na XP jelo normálně! Proto jsem si myslel že to je tím SERVICE PACKEM! Po nainstalování SERVICE PACKU se mi stáhl i nový DRIVER k wifi kartě do PC a ten byl tou závadou, nikoliv SERVICE PACK! Nějak si to nerozumí i když je to nejnovější DRIVER pro VISTU a musel jsem vrátit DRIVER zpět na předchozí verzi!


tím pádem to není vistou, ale ovladačem, visty to dělaj normálně, pokud si člověk nedá bacha, tak mu narvou ovladač pro wifinu. Ty vistí většinou blbnou, nejlepší je tam mít ovladač od výrobce.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora


Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron