ps3 k internetu

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

ps3 k internetu

Nový příspěvekod |)evil » 23.03.2009 21:04:51

problémy s připojením ps3 k internetu
|)evil
...
 
Příspěvky: 3
Registrován: 23.03.2009 19:52:04

Nový příspěvekod ludvik » 23.03.2009 21:41:51

Tak to nevím, co očekáváš na tohle za odpověď ...
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod Monty » 23.03.2009 22:07:30

Jestli je to ten, co má ve Vcardu na Jabu POLICIE ČR, tak tomu jsem psal, že připojení na drátovou síť určitě nebude potřebovat WEP klíč, který to po něm údajně chce.

Také ať kouká po statické ip. Určitě tam také bude něco Wired připojení, také určitě existuje manuál a google.

Také bych asi nedával easy, co jsem viděl na jednom videu na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=hrcrIUlWoao

2 minuty na googlu

PS3 static IP
Step one: Let the auto configurer configure your network, from there, you can check the "Settings and Connection Status List"
Note the following: Subnet Mask, Default Router, Primary DNS, Secondary DNS
Step two: Select the "Internet Connection Settings" option
Step three: Choose which connection type you are using (wired/wireless)
Step four: If wireless scan, choose network, encryption method and password.
Step five: Under "Address Settings" choose "Custom"
Step six: Under "IP Address Setting" choose "Manual"
Step seven: Enter All of the information from Step one, and for your IP Address, set it all the same as your Default Router except the last term, set it to something high, like 125.
Step eight: Fill in the remaining settings as they apply to you (probably best to go Automatic - Do Not Use - (which ever applies) (disabled by default though I recommend enabling through your router)
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod Neolker » 23.03.2009 22:37:18

Ano, nedávno jsme s Montym byli u toho, když si nastavoval dle našich rad jeden pán PS3ku. Je to přesně podle Montyho vygooglovaného návodu. Pokud není vadný síťový kabel, kterým se připojuješ do síťě, tak to musí jít - tedy hledej problém mezi konzolí a gaučem :)
Uživatelský avatar
Neolker
Site PoloAdmin
 
Příspěvky: 403
Registrován: 11.11.2007 20:49:06
Bydliště: Praha

Nový příspěvekod |)evil » 24.03.2009 11:07:07

pohoda už mi to šlape :P
|)evil
...
 
Příspěvky: 3
Registrován: 23.03.2009 19:52:04

Nový příspěvekod Monty » 24.03.2009 12:16:23

|)evil píše:pohoda už mi to šlape :P


No a stačilo jen běžně použít vyhledávač a nemusel jsi tak dlouho čekat.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod |)evil » 24.03.2009 16:25:34

Monty píše:
|)evil píše:pohoda už mi to šlape :P


No a stačilo jen běžně použít vyhledávač a nemusel jsi tak dlouho čekat.



asi tak nák :lol:
|)evil
...
 
Příspěvky: 3
Registrován: 23.03.2009 19:52:04

Nový příspěvekod King » 24.03.2009 17:06:56

|)evil píše:
Monty píše:
|)evil píše:pohoda už mi to šlape :P


No a stačilo jen běžně použít vyhledávač a nemusel jsi tak dlouho čekat.



asi tak nák :lol:


Kdyby si nenapsal že jde o PS3 tak si myslim že na tom máš widle
Pentium II 350 MHz. 64MB RAM , 8.6 GB HDD, CD- ROM.
Uživatelský avatar
King
nadposkok
 
Příspěvky: 794
Registrován: 02.12.2004 17:10:34
Bydliště: pod Alcomou

Nový příspěvekod gigous » 26.03.2009 12:11:40

King píše:Kdyby si nenapsal že jde o PS3 tak si myslim že na tom máš widle


ale on to napsal :!:
Uživatelský avatar
gigous
Hustej masér
 
Příspěvky: 590
Registrován: 19.11.2005 15:29:11
Bydliště: KH

Nový příspěvekod Neolker » 26.03.2009 12:34:26

gigous píše:
King píše:Kdyby si nenapsal že jde o PS3 tak si myslim že na tom máš widle


ale on to napsal :!:


Takže si to opět nepochopil... King to myslel tak, že tento problém má jen uživatel Widlí...
Uživatelský avatar
Neolker
Site PoloAdmin
 
Příspěvky: 403
Registrován: 11.11.2007 20:49:06
Bydliště: Praha

Nový příspěvekod gigous » 26.03.2009 12:52:01

já myslím, že nejen uživatel Widlí může mít problémy s PS3
Uživatelský avatar
gigous
Hustej masér
 
Příspěvky: 590
Registrován: 19.11.2005 15:29:11
Bydliště: KH

Nový příspěvekod Czernobyl » 26.03.2009 19:07:40

Já si myslím, že nejeden uživatel má problém s tebou. Pochytat tvé rozevláté myšlenky je někdy problém. :wink: :lol:
<a href="http://www.geocaching.com/profile/?guid=0744deb0-06b4-4eb0-a14e-2f2ff8340c8b" target="_blank"><img src="http://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=Hledate+poklady?&uid=0744deb0-06b4-4eb0-a14e-2f2ff8340c8b&bg=1" border="0" title="Profile for czernobyl" alt="Profile for czernobyl"></a>
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod gigous » 28.03.2009 15:08:21

Czernobyl píše:Já si myslím, že nejeden uživatel má problém s tebou. Pochytat tvé rozevláté myšlenky je někdy problém. :wink: :lol:

za to mohou skvrny na Slunci.
Uživatelský avatar
gigous
Hustej masér
 
Příspěvky: 590
Registrován: 19.11.2005 15:29:11
Bydliště: KH

Nový příspěvekod King » 28.03.2009 16:52:44

Czernobyl píše:Já si myslím, že nejeden uživatel má problém s tebou. Pochytat tvé rozevláté myšlenky je někdy problém. :wink: :lol:


černochu ty mi někdy připadáš jako malíř slov. Slovní spojení rozevláté myšlenky je toho důkazem.
Pentium II 350 MHz. 64MB RAM , 8.6 GB HDD, CD- ROM.
Uživatelský avatar
King
nadposkok
 
Příspěvky: 794
Registrován: 02.12.2004 17:10:34
Bydliště: pod Alcomou

Re: ps3 k internetu

Nový příspěvekod Ali » 04.11.2011 10:09:57

Ahoj mám dotaz prošel jsem všechny návody a tady se mi zdál nejlepší. Ale internet připojen pořádk ps3 není.

Chci se zeptat jestli problém možná není u routeru nebo kabelu.

Já mám modem a kabel, který jsem používal u O2TV. Modem je Zyxel Prestige 600HW-T3. Dle dostupných info na netu jsem zjistil, že má router. Co se týče kabelu dočetl jsem se že se má jednat o typ ethernetový kabel typu CAT5. Dal jsem ho do vyhledávače ať vím jak vypadá a dle dostupných obrázků je to on.

DOKÁŽETE MI NĚKDO PORADIT? DOOPRAVDY UŽ NEVÍM V ČEM KDE JE PROBLÉM?
Ali
...
 
Příspěvky: 4
Registrován: 04.11.2011 10:03:32

Další

Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník

cron