ping na inet

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

ping na inet

Nový příspěvekod dwori » 26.01.2004 00:49:15

napr seznam...

ja uz jsem takovej zvlastni tvor, ze si spustim command lajnu a dam si donekacna pingat trebas na seznam ... aaa svete div se ...
to k cemu jsem dosel dneska je vic nez zarazejici ...
ping zapocal nekdy v 2000... a ted kdyz je 2345 mi statistika vyplivla vice jak 50% ztraty paketu ... tak by mne zajimalo, kdepak je chyba ...
ps. inet taky stavkuje...
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Nový příspěvekod Monty » 26.01.2004 01:28:13

nevím kdy jsi to dělal, ale dnes, tedy včera (je trochu po půlnoci) jsem blokoval asi 3 lidi, nevím jestli byly nějaký erupce na slunci, či co, ale dost jich sosalo jak z netu, tak po síti. Ted v 0:30 je to čistý všechno.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod Monty » 26.01.2004 01:35:31

tak ted spadl net, doufám, že ráno to bude v pohodě
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Pozitivni zmena

Nový příspěvekod CEC » 26.01.2004 01:44:54

DIK monty! Od 00:37 se zda ze je interni sit po 11-ti hodinach opet docela propustna.
Mam radeji zapad slunce nez vychod slunce, protoze slunce zapada rano mnohem pozdeji.
Uživatelský avatar
CEC
Člen rady
 
Příspěvky: 489
Registrován: 18.11.2003 02:53:33
Bydliště: Kutna Hora

Nový příspěvekod dwori » 26.01.2004 15:09:36

delal jsem to vcera ...
co se tyce propustnosti, tak rano ... cca kolem sesty hodiny to jelo jako po masle ... skutecne doslova a do pismene ... :)

a ted opet, kdyz jsem prisel ... nedopingnu ani na otce ...

jelikoz jsem rano zapnul get righta s tim, ze dotahnu 100mb a ono se tak nestalo, tak usuzuji, ze se to nejak v prubehu rana opet pokafralo ...

mozna to vypada, ze si porad stezuju, ale ... neni to zcela tak ... i kdyz je pravda, ze me irituje, ze se ted v 1404 nemuzu dostat ani na http://www.nyx.cz ...

takze hlavni otazka je ... proc se tak deje? cim je to zapricineno? ...
ps. chtelo by to rozchodit bipac na otci, aby byl prehled ... preci jenom funkcni bipac na neptunovi je dobrej, ale co se tyce inetu, tak se da v mym pripade (a v pripadech dalsich normalnich uzivatelu site) jenom hadat zda se jedno o inet ci intranet traffic ...

//tot vse :)
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Nový příspěvekod Baracuda » 26.01.2004 15:20:32

14:15 jak pise dwori neni mozny si ani stahnout postu, nejde nic a stahovani z inetu zadny(iptraf) po wifi akorat merlin a czernobyl oba dva 100KB

ze 389 paketu ztrata 81% na www.seznam.cz
pakety se ztracej po hopu na otec64 pak sem tam nejakej paket s pingem 70-!500! zbytek ztrata, takze bych to videl na problem otec-jakub :?:
ping na otce 2ms 0% loss

P.S.: Aktualizace AVG 52,7kB jsem stahoval asi 5 minut rychlost kolem 140B/s
..::^-_-^::..

Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Uživatelský avatar
Baracuda
Hustej masér
 
Příspěvky: 531
Registrován: 17.06.2003 13:21:34
Bydliště: Slam

Nový příspěvekod dwori » 26.01.2004 15:48:27

ja ping na otce nemam vubec ... hmmm
edit. ani na seznam ... hmm
:)
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Nový příspěvekod Baracuda » 01.02.2004 22:05:08

Prosim!!!! At uz to aspon trosicku jde... jsou chvile kdy nikdo nic netaha, inet cistej ale i nacteni blbyho seznamu trva 15s. Clovek si ani neskrtne. Ono pri ztrate 20 a vic procent paketu se neni ani cemu divit. Timto vzivam vsemocne bohy v cele s Kleckou(ne ze by to byl Buh,prave naopak :lol: ) at nas uz dal nemucej... Jednim slovem to je... spatny :lol:
..::^-_-^::..

Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Uživatelský avatar
Baracuda
Hustej masér
 
Příspěvky: 531
Registrován: 17.06.2003 13:21:34
Bydliště: Slam

Nový příspěvekod Baracuda » 05.02.2004 17:44:21

ze by byly me prosby vysliseny? dekuju!!!!
..::^-_-^::..

Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Uživatelský avatar
Baracuda
Hustej masér
 
Příspěvky: 531
Registrován: 17.06.2003 13:21:34
Bydliště: Slam

Nový příspěvekod dwori » 06.02.2004 00:42:28

ano jede to krasne ... moc moc moc ...
a diky vsem co v tom "maj prsty" .)
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Nový příspěvekod Joesek » 06.02.2004 12:28:19

net je tedkon opravdu pohadka!!! Díky tohleto jsme potřebovali jako sůl...

Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 642
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

Nový příspěvekod Monty » 07.02.2004 13:58:15

Doufejme, že se to bude jenom zlepšovat
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora


Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron