Co se děje?

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

Nový příspěvekod dwori » 13.10.2004 17:38:31

Joesek píše:
Baracuda píše:
Joesek píše:důvod k výše uvedené obsáhlejší reakci je můj ping na iNet, který se pohybuje (už delší dobu) někde mezi 150 a 500ms se ztrátou kolem 15%paketů a to mě nejvíc štve protože odpadá jakákoliv herní aktivita na webu. :cry:


taky uz mas herni abstak? :lol: prechoodne jsem to resil pucenym CDMA a dalo se natom hrat dobre,k memu velkemu udivu...


jj, to cdma je prej perfektní, kámoš ho má (asi si mu řeknu o zapujčení(test)) a lítá mu to fakt těch 800kbps což je podle mého opravdová revoluce v mobilním iNtetu vzduchem u nás...ale zase nadruhou stranu je to přeci je 1000 kč a to se s 350 nedá srovnat 8)


co jsem mel k tomuhle ja sanci videt .. tak se scie pripojis rychlosti >1000kbit, ale realna rychlost je nekde kolem >100kbit ...
v noci od jedny to prej jede na plno ... nevim, nemam vlastni zkusenost ... jen jsem to slysel od cloveka co to ted tri dny pouziva ...
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Nový příspěvekod Czernobyl » 14.10.2004 20:02:38

ja si s CDMA hrál jenom jeden den. ale rozhodně mě to nepřesvědčilo o tom že je těch 1000 zlatých opodstatněných.

Je super že si všichni váží adminů ale tím že nadávaj na síť nadávaj i jim - na jejich "práci". alespoň ja to tak beru. když se mužu já přetrhnout a za odměnu dostanu "kyselý jabko", příště si to rozmyslím jestli do toho půjdu zas.

350 je rozhodně zázrak! dyk je to modem (45kb/s) a to ještě né moc používanej. a tady je to pořád on-line. když to vypadne tak to není na dlouho. vzpomeňte na modemy dalo se na tom hrát? ládovaly se tam stránky kdykoli jsem si vzpomenul? a jakou rychlostí? nezapomeňte na to. jasně doba jde dál, ale řekněte to někdo telekomu.
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod Monty » 14.10.2004 21:57:06

Ano Czernobyl má pravdu, kdybych se rozhodoval znovu, nešel bych do toho.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod Baracuda » 14.10.2004 22:21:42

Ono to asi vsechno vyznelo trosku podivne... Alespon z moji strany to nebylo mysleno jako nadavani na sit to vubec ne.

2monty=v dobe kdy jsi se rozhodoval tak nas nebylo 130,nebylo ucpany pasmo a poradne si nevedel do ceho jdes :lol: kdyby jsi vedel jak to bude vypadat ted,tak ti verim ze by jsi dotoho nesel :)
..::^-_-^::..

Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Uživatelský avatar
Baracuda
Hustej masér
 
Příspěvky: 531
Registrován: 17.06.2003 13:21:34
Bydliště: Slam

Nový příspěvekod Monty » 14.10.2004 23:16:49

Baracuda píše:Ono to asi vsechno vyznelo trosku podivne... Alespon z moji strany to nebylo mysleno jako nadavani na sit to vubec ne.

2monty=v dobe kdy jsi se rozhodoval tak nas nebylo 130,nebylo ucpany pasmo a poradne si nevedel do ceho jdes :lol: kdyby jsi vedel jak to bude vypadat ted,tak ti verim ze by jsi dotoho nesel :)


Si piš že ne a myslím si, že dsl za litr by pro mne bylo levnější než wifka, když spočítám plusy a mínusy
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod nostromo » 15.10.2004 09:56:39

Czernobyl píše:350 je rozhodně zázrak! dyk je to modem (45kb/s) a to ještě né moc používanej. a tady je to pořád on-line. když to vypadne tak to není na dlouho. vzpomeňte na modemy dalo se na tom hrát? ládovaly se tam stránky kdykoli jsem si vzpomenul? a jakou rychlostí? nezapomeňte na to. jasně doba jde dál, ale řekněte to někdo telekomu.


Přesně tak. Já jsem spokojený, i když to v poslední době trochu blblo. Je mi jedno, jestli mi stránka naběhne hned, nebo si 30s na ni počkám. Hry přes internet nehraju, takže to mne nepálí.

A jestli tohle připojení někomu nevyhovuje, tak má vždycky možnost si vybrat z nabídky našeho trhu takové připojení, které mu bude fungovat "vždy" a "rychlostí blesku". Myslím, že spousta lidí zapoměla na doby, kdy se připojovala přes modem, a 350Kč platili jenom za to, že měli od Telekomu natažené dráty domů, a občas si stáhli poštu!
Nostromo
Uživatelský avatar
nostromo
Hustej masér
 
Příspěvky: 585
Registrován: 21.06.2003 12:41:26

nejde to ani dopoledne!!!

Nový příspěvekod nostromo » 19.10.2004 09:54:40

Když nejde síť večer, tak se to dá ještě pochopit. Ale když nejde ani v úterý v půl desáté, tak to už je teda na pováženou. Nedostanu se ani na účet v bance. To jsem zvědav, jak tento měsíc zaplatím internet, když se na účet nedostanu. :D
Nostromo
Uživatelský avatar
nostromo
Hustej masér
 
Příspěvky: 585
Registrován: 21.06.2003 12:41:26

Nový příspěvekod Seven » 19.10.2004 12:27:52

Czernobyl píše:Je super že si všichni váží adminů ale tím že nadávaj na síť nadávaj i jim - na jejich "práci". alespoň ja to tak beru. když se mužu já přetrhnout a za odměnu dostanu "kyselý jabko", příště si to rozmyslím jestli do toho půjdu zas.


Nevím jak ty, ale já když nadávám na síť, tak nadávám na síť a ne na adminy. Když mi začnou jít pingy stylem 2x odpověď - 10x díra, tak si řeknu "zatracená wifina, zas ty její mouchy / zase je někde rušák / někde klekla nějaká mašina", a ne "ošklivej admin, sedí u počítače s nohama na stole a zlomyslně se směje, jak nám to nejde". Jediné co vyžaduje hodně sebeovládání je zvědavost, kolikrát bych se zeptala, čím to či ono, ale za 1) si myslím, že admini mají takových dotazů vcelku po krk a za 2) taková otázka nejde položit, aniž by nezněla vyčítavě :) Tak asi tak... To, že mám nonstop internet za lidový peníz, o který se někdo ve svém volném čase obětavě stará, mě snad nezbavuje práva si občas zaremcat - i když mám pro výstrahu na očích položený starý modem a i při momentálním pingu na seznam kolem 500 se 60% ztrátovostí paketů děkuji za KHnet pánubohu i všem adminům :)
Uživatelský avatar
Seven
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 382
Registrován: 23.02.2004 17:25:02

Nový příspěvekod CEC » 19.10.2004 23:44:50

Czernobyl píše:ja si s CDMA hrál jenom jeden den. ale rozhodně mě to nepřesvědčilo o tom že je těch 1000 zlatých opodstatněných.

Je super že si všichni váží adminů ale tím že nadávaj na síť nadávaj i jim - na jejich "práci". alespoň ja to tak beru. když se mužu já přetrhnout a za odměnu dostanu "kyselý jabko", příště si to rozmyslím jestli do toho půjdu zas.

350 je ~ ... ~.

Urcite je CDMA zatim nejdokonalejsi ze vsech dostupnych mobilnich pripojeni, ale k zarucene 256 to ma jeste daleko. Na jedne strane byva rychlost i vyssi nez tato prumerna, ale pri zhorsenych prijmovych podminkach se nad 80 kbps take vubec nemusite dostat. Cest adminum a uspech operatorum, kteri kazdou novou technologi ozivi trh a tim cenovou valku.
Mam radeji zapad slunce nez vychod slunce, protoze slunce zapada rano mnohem pozdeji.
Uživatelský avatar
CEC
Člen rady
 
Příspěvky: 489
Registrován: 18.11.2003 02:53:33
Bydliště: Kutna Hora

Nový příspěvekod sysel » 25.11.2004 22:30:04

dnes kdybych mel vytvaret rebricek vhodnosti pripojeni k netu.. tak KHNET bude zrejme nekde daleko pod modemem..
Uživatelský avatar
sysel
Přispěvovatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: 13.07.2003 13:06:12
Bydliště: na studnich 71 kutna hora

Nový příspěvekod Monty » 26.11.2004 10:45:23

sysel píše:dnes kdybych mel vytvaret rebricek vhodnosti pripojeni k netu.. tak KHNET bude zrejme nekde daleko pod modemem..


Ano přesně, včera blbnul spoj neptun-otec, takže to padalo jak hrušky, mara pak reflashnul ap a rozhejbalo se to.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod Návštěvník » 26.11.2004 13:02:34

Neremcej :)
Návštěvník
 

Nový příspěvekod Seven » 26.11.2004 13:05:22

Tatííí, ono mě to pořád odhlašujeee :enforcer:
Uživatelský avatar
Seven
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 382
Registrován: 23.02.2004 17:25:02

Nový příspěvekod sysel » 27.11.2004 21:07:41

Kde je Problem ?? Poslednich par dni .... chvilkove to jede normale radove minutu az 5 pad 10-15 nic ?? ( alespon mene )
Uživatelský avatar
sysel
Přispěvovatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: 13.07.2003 13:06:12
Bydliště: na studnich 71 kutna hora

Nový příspěvekod Joesek » 27.11.2004 22:42:46

jj, dneska si to děla co chce..30x si ani nepingnu potom 5x jo, a zase 30x nic:)

Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 642
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

PředchozíDalší

Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník