Výpadky

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

Výpadky

Nový příspěvekod any » 14.03.2005 20:32:08

V poslední době internet často vypadává a nechodí zrovna moc rychle ( zvláště dnes 14.3.). V jakém časovím horizontu se počítá s umístěním "vysílače" na budovu V Mišpulkách 800.
Je možné, že by byla pomalost internetu způsobena signalém přicházejícím odrazem?
Bydlíme přímo v ulici V Mišpulkách.
Uživatelský avatar
any
Prvok
 
Příspěvky: 33
Registrován: 30.07.2004 08:45:54

Nový příspěvekod Czernobyl » 14.03.2005 23:30:23

To je problém zebry na otci. Trpí tím Mars a tudiž i Twix :cry: . Chytří se tím zabývají. Mužem jenom doufat že to vymyslí brzo.
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

lagy

Nový příspěvekod KOBE » 04.05.2006 14:47:00

zdar,chtel bych se zeptat jak je mozne ze v poslednich nekolika dnech mam cely den velky ping a neda se s tim hrat.ostatni se kterymy hraju a jsou pripojeni take u khnetu problemy nemaji.
jsem pripojen na MARS

diky za odpoved
Uživatelský avatar
KOBE
Bakterie
 
Příspěvky: 8
Registrován: 04.05.2006 14:41:09

Re: lagy

Nový příspěvekod King » 04.05.2006 15:00:45

KOBE píše:zdar,chtel bych se zeptat jak je mozne ze v poslednich nekolika dnech mam cely den velky ping a neda se s tim hrat.ostatni se kterymy hraju a jsou pripojeni take u khnetu problemy nemaji.
jsem pripojen na MARS

diky za odpoved

si to vytrasuj a uvidíš kde je problema

spustit cmd
dále tracert www.seznam.cz
Pentium II 350 MHz. 64MB RAM , 8.6 GB HDD, CD- ROM.
Uživatelský avatar
King
nadposkok
 
Příspěvky: 794
Registrován: 02.12.2004 17:10:34
Bydliště: pod Alcomou

Re: lagy

Nový příspěvekod Monty » 04.05.2006 20:19:41

KOBE píše:zdar,chtel bych se zeptat jak je mozne ze v poslednich nekolika dnech mam cely den velky ping a neda se s tim hrat.ostatni se kterymy hraju a jsou pripojeni take u khnetu problemy nemaji.
jsem pripojen na MARS

diky za odpoved


Nesosáš u toho?
Dej sem výpis pingů a tracertu
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Re: lagy

Nový příspěvekod King » 04.05.2006 20:30:48

Monty píše:
KOBE píše:zdar,chtel bych se zeptat jak je mozne ze v poslednich nekolika dnech mam cely den velky ping a neda se s tim hrat.ostatni se kterymy hraju a jsou pripojeni take u khnetu problemy nemaji.
jsem pripojen na MARS

diky za odpoved


Nesosáš u toho?
Dej sem výpis pingů a tracertu


Sem se ti do toho namíchal viď ?
Pentium II 350 MHz. 64MB RAM , 8.6 GB HDD, CD- ROM.
Uživatelský avatar
King
nadposkok
 
Příspěvky: 794
Registrován: 02.12.2004 17:10:34
Bydliště: pod Alcomou

Nový příspěvekod Czernobyl » 05.05.2006 13:01:18

Pravda, že jsem na páteři, ale nic nepozoruju a ani další si nestěžujou. ping na nic jsem měl (přestože páteř) jen když jsem stahoval a pak chtěl roztrhat pár borců v BF2. stahuju až po BF a je to OuKej :idea:
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod KOBE » 08.05.2006 14:34:39

zdravim,omlouvam se ze pisu az ted ale byl jsem pryc.Vcera jsem prijel a od te doby vse bezi v pohode.jinak jsem to zkousel vytrasovat a pingy jsou OK.tak diky za rady
Uživatelský avatar
KOBE
Bakterie
 
Příspěvky: 8
Registrován: 04.05.2006 14:41:09

Nový příspěvekod KOBE » 15.05.2006 22:32:16

tak problemy se spojenim mam znovu,tady je vypis

C:\>tracert www.seznam.cz

Výpis trasy k www.seznam.cz [212.80.76.3]
s nejvýše 30 směrováními:

1 137 ms 132 ms 164 ms ap1.mars.khnet.info [10.106.20.1]
2 83 ms 181 ms 319 ms tomars.kix.khnet.info [10.106.33.37]
3 56 ms 182 ms 456 ms mars.kix.khnet.info [10.106.33.33]
4 17 ms 148 ms 137 ms elev.khnet.info [10.106.33.2]
5 242 ms 345 ms 155 ms fe0-1-s148.c1.pop1.pot.sloane.cz [213.192.2.157]

6 51 ms 158 ms 283 ms ge1-3-s138.tr2.pop1.pra.sloane.cz [213.192.5.49]

7 330 ms 288 ms 147 ms nix2.tgnet.cz [194.50.100.76]
8 74 ms 129 ms 120 ms seznam--bbsw1-ttc.tgnet.cz [82.100.0.76]
9 47 ms 148 ms 293 ms 212.80.76.244
10 147 ms 183 ms 137 ms www.seznam.cz [212.80.76.3]

Trasování bylo dokončeno.

a takhle to mam skoro cely den....
Uživatelský avatar
KOBE
Bakterie
 
Příspěvky: 8
Registrován: 04.05.2006 14:41:09

Nový příspěvekod Monty » 15.05.2006 23:36:11

A mobilní telefon máš?
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod KOBE » 16.05.2006 08:57:16

721 217 598
Uživatelský avatar
KOBE
Bakterie
 
Příspěvky: 8
Registrován: 04.05.2006 14:41:09

Nový příspěvekod King » 16.05.2006 08:58:16

KOBE píše:721 217 598


heeee - ten to asi myslel jinak
Pentium II 350 MHz. 64MB RAM , 8.6 GB HDD, CD- ROM.
Uživatelský avatar
King
nadposkok
 
Příspěvky: 794
Registrován: 02.12.2004 17:10:34
Bydliště: pod Alcomou

Nový příspěvekod Monty » 16.05.2006 09:06:51

Asi tak, prostě když bude problem, zvedni telefon a zavolej si na hotline telefony
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod KOBE » 16.05.2006 09:31:18

no dobra no.ale nechtel jsem nikomu volat v pul 11 vecer kdyz se to sralo nejvic....
Uživatelský avatar
KOBE
Bakterie
 
Příspěvky: 8
Registrován: 04.05.2006 14:41:09

Nový příspěvekod Monty » 16.05.2006 10:18:46

No tak existuje taky jabber, kde si ověříš, kdo z hotlinistů je připojen
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Další

Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron