Brain píše:Chci se optat jestli zacal KHnet bojovat s P2P sitemi. Napadlo me to asi pred 2 dny. Kdyz jsem se pripojil na uTorennt a at nastavim jakykoliv port tak u vsech pri otestovani mi to pise ze FAILD. I kdyz mam verejnou IP adresu. Ja u sebe ve FW nic neblokuji. Tim se stavam v P2P siti PASIVEM, z cehoz vypliva ze se muzu pripojt tak k 1/3 lidi od kterych bych mohl neco stahovat. Tim se stava stahovani zdlouhave-neefektivkni a zbytecne. Tak se chci optat jestli je to jen nekde necim spatne nestavenym ( i kdyz u me asi tezko kdyz mam cerstve naformatovy komp), nebo cimkoliv jinym.
Brain píše:Chci se optat jestli zacal KHnet bojovat s P2P sitemi. Napadlo me to asi pred 2 dny. Kdyz jsem se pripojil na uTorennt a at nastavim jakykoliv port tak u vsech pri otestovani mi to pise ze FAILD. I kdyz mam verejnou IP adresu. Ja u sebe ve FW nic neblokuji. Tim se stavam v P2P siti PASIVEM, z cehoz vypliva ze se muzu pripojt tak k 1/3 lidi od kterych bych mohl neco stahovat. Tim se stava stahovani zdlouhave-neefektivkni a zbytecne. Tak se chci optat jestli je to jen nekde necim spatne nestavenym ( i kdyz u me asi tezko kdyz mam cerstve naformatovy komp), nebo cimkoliv jinym.
Druss píše:Monty píše:můžeš mi vysvětlit důvod rýpání?
Jinak porty nejsou v žádném případě blokovány. Pokud máš tedy otevřenou IP.
Já ti až odpoledne dorazíš vysvětlím proč Yuri rýpá ohledně omezení konexí
Yuri píše:Brain píše:Chci se optat jestli zacal KHnet bojovat s P2P sitemi. Napadlo me to asi pred 2 dny. Kdyz jsem se pripojil na uTorennt a at nastavim jakykoliv port tak u vsech pri otestovani mi to pise ze FAILD. I kdyz mam verejnou IP adresu. Ja u sebe ve FW nic neblokuji. Tim se stavam v P2P siti PASIVEM, z cehoz vypliva ze se muzu pripojt tak k 1/3 lidi od kterych bych mohl neco stahovat. Tim se stava stahovani zdlouhave-neefektivkni a zbytecne. Tak se chci optat jestli je to jen nekde necim spatne nestavenym ( i kdyz u me asi tezko kdyz mam cerstve naformatovy komp), nebo cimkoliv jinym.
mas net od toho aby jses jen na nej jen koukal co chces vic
shrek píše:Yuri píše:Brain píše:Chci se optat jestli zacal KHnet bojovat s P2P sitemi. Napadlo me to asi pred 2 dny. Kdyz jsem se pripojil na uTorennt a at nastavim jakykoliv port tak u vsech pri otestovani mi to pise ze FAILD. I kdyz mam verejnou IP adresu. Ja u sebe ve FW nic neblokuji. Tim se stavam v P2P siti PASIVEM, z cehoz vypliva ze se muzu pripojt tak k 1/3 lidi od kterych bych mohl neco stahovat. Tim se stava stahovani zdlouhave-neefektivkni a zbytecne. Tak se chci optat jestli je to jen nekde necim spatne nestavenym ( i kdyz u me asi tezko kdyz mam cerstve naformatovy komp), nebo cimkoliv jinym.
mas net od toho aby jses jen na nej jen koukal co chces vic
No jde o to, jestli panu Yurimu neodcházejí kšefty, když je omezen v tahání.
On totiž prodává pálenou placku za 200 Kč.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník