chal píše:Gigoslave, jdi za dveře a dej si facku Seš vážně tak vylízanej nebo to je u tebe už diagnóza, nebo jak tomu tady máme rozumět? Včera jsem pročítal diskuzi pod článkem o zvířátkách a ty seš vážně zralej na nejaké vyšetření, možná už rovnou na léčení - každopádně přinejmenším na přezdržku... Ve stanovách sdružení by se vážně měl doplnit článek o minimálním IQ členů...
Docela mě mrzí, že tě neznám osobně, nevím jak si takovou existenci jako seš ty představit, chvilku mi připadáš jako 13ti letej uhrovatej preteenager, jindy jako Pepa z depa s radiovkou na hlavě, kterej sežral šalamounovo hov.o... pořád zkrátka dumám do který ty škatulky patříš, osvětlíš mi to prosím? Na druhou stranu je ale potřeba říct, že začínáš některými svými nesmyly bavit už i mou tříletou dceru, takže za to díky
Monty píše:Gigouši nepruď a změn si v nastavení vzhled.
Když se koukneš do informací, tak to tam píšu, můžeš si vybrat i vlastní.
Přesun fora byl nutný, staré forum se nevyvíjí, je děravé a proběhl přesun na nový server, kde je již PHP5.
gigous píše:Monty píše:Gigouši nepruď a změn si v nastavení vzhled.
Když se koukneš do informací, tak to tam píšu, můžeš si vybrat i vlastní.
Přesun fora byl nutný, staré forum se nevyvíjí, je děravé a proběhl přesun na nový server, kde je již PHP5.
nastavení jsem nenašel. a ty starý příspěvky jsi taky mohl smazat.
gigous píše:kdo by to byl řekl, že uživatelský panel je nastavení? no smaž neaktuální příspěvky z fóra.
Monty píše:gigous píše:kdo by to byl řekl, že uživatelský panel je nastavení? no smaž neaktuální příspěvky z fóra.
Gigouši, někdo něco povolí a doufá, že uživatelé nebudou pitomci a zneužívat toho, opět jsi dosáhl toho, že vlastní příspěvky nepůjdou editovat.
chal píše:Tys ještě moc fór neviděl, gigoslave, co?
A co je podle tebe neaktuální příspěvek? Ty tvé výplody? A ten tvůj editovanej první post, dokazuje tvou stupiditu
gigous píše:poslední dobou je to nějaká mánie měnit design. ještě ted jsem napruženej z toho co udělali s grafickým rozhraním na aukru.
gigous píše:neaktuální příspěvek je řekněme vlákno do kterého rok nikdo nepřispěl. nebo jestli tady z toho chcete udělat databázi názorů, keců , vtipů, urážek nebo třeba chorobomyslných výplodů tak to sem asi přestanu přispívat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník