herní server

Fórum pro hráče, zde jsi vylévejte své hráčské problémy.

Moderátoři: Baracuda, Czernobyl, dwori

herní server

Nový příspěvekod Druss » 28.04.2006 11:02:20

na serveru jede pokusně cod na portu 28961

dns serveru je shop3.khnet.info, ip je 10.106.1.23
Druss
nadposkok
 
Příspěvky: 461
Registrován: 01.07.2003 13:06:39

Nový příspěvekod Monty » 29.04.2006 22:27:08

Tak koukám, že Vás moc nepaří.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2833
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Re: herní server

Nový příspěvekod Milda » 01.05.2006 19:27:31

Druss píše:na serveru jede pokusně cod


cod jako Call of Duty1 :?:
Milda
Prvok
 
Příspěvky: 45
Registrován: 11.12.2005 16:05:04
Bydliště: U compu

Nový příspěvekod Monty » 01.05.2006 20:49:46

Ano COD prostě jako Call of Duty
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2833
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod Milda » 02.05.2006 14:51:51

tak to skusim do 14.dní protoze nemam misto a novej hard budu mit do 14.dni :wink:
Milda
Prvok
 
Příspěvky: 45
Registrován: 11.12.2005 16:05:04
Bydliště: U compu

Nový příspěvekod Yuri » 03.05.2006 07:28:57

Monty píše:Tak koukám, že Vás moc nepaří.


Když už teda COD tak proc ne už COD 2 ?
Uživatelský avatar
Yuri
Prvok
 
Příspěvky: 40
Registrován: 28.05.2005 13:36:52
Bydliště: Před monitorem, vlevo od myši

Nový příspěvekod Czernobyl » 03.05.2006 08:31:54

Protože CoD 1. to je jednoduchý :wink:
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod dalicros » 03.05.2006 19:59:00

nebo treba taky, ze CoD je daleko min narocnejsi (nevim teda jestli cze nemyslel tohle) takze si ho muze zahrat daleko vetsi procento uzivatelu (preci jen ne kazdej ma dom "delo"), taky je preci jenom na svete dyl, cimz padem ma daleko vetsi podporu utilitek pro spravu serveru, patche uz odstranily bugy v sitovym kodu (kterejch teda vzhledem k pouzitymu enginu zas tolik nebyl), je spousta pridavnejch modu a map, samotnej provoz serveru je min narocnej na systemovy prostredky (preci jenom, i kdyz je to silnej stroj, tak neslouzi jenom ke hrani) a pak je tu taky cena ... :roll:
Uživatelský avatar
dalicros
Hodný pán s kloboukem
 
Příspěvky: 622
Registrován: 25.01.2004 14:03:17
Bydliště: Baron von Zhidenitz

Nový příspěvekod ludvik » 03.05.2006 20:28:35

Poraďte začátečníkovi!!!! S COD ...

Nikde jsem nenašel možnost zadání IP serveru ... Jak se připojím k našemu vlastnímu?

Kromě toho, když jsem zkusil veřejné servery, tak mě to vždycky vynadá, že cdkey už je použitý ... co s tím? A to mám originál!
Naposledy upravil ludvik dne 03.05.2006 22:13:32, celkově upraveno 1
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1973
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod dalicros » 03.05.2006 21:50:40

domluva at jabber ...
Uživatelský avatar
dalicros
Hodný pán s kloboukem
 
Příspěvky: 622
Registrován: 25.01.2004 14:03:17
Bydliště: Baron von Zhidenitz

Nový příspěvekod Joesek » 03.05.2006 23:22:32

připojení je jako v jakekoliv jine hře s konzolí příkazem "connect IP:port"

Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 641
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

Nový příspěvekod ludvik » 04.05.2006 10:27:25

Nezapomeň na to, že já jsem herně dost nepoznamenanej ... jediný, co jsem kdy dohrál do konce byl DOOM(1,2) a CoD. Multiplayer jsem nehrál nikdy (když odmyslím piškvorky, bulánky a dooma).
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1973
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod Joesek » 04.05.2006 14:40:15

ludvik píše:Nezapomeň na to, že já jsem herně dost nepoznamenanej ... jediný, co jsem kdy dohrál do konce byl DOOM(1,2) a CoD. Multiplayer jsem nehrál nikdy (když odmyslím piškvorky, bulánky a dooma).
neboj, mě je to jasný...eště aby ses flákal u her :D

Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 641
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

Nový příspěvekod Baracuda » 05.05.2006 09:22:18

Vim ze hodne lidi tady rado "placa na prazdno" viz radio, v komentarich bylo xy lidi, kteri se hlasili, ze na tom budou delat a nejak nic... Ovsem to nema byt zadna kritika! Jen predem upozornuji, ze nic neslibuji na 100% a berte to spise jako napad. Kdyz uspesne odmaturuju a slozim zkousky na VS(coz by melo bejt cca na zacatku cervence), tak si to trosku vezmu do pacu, kdyz nebude mit nikdo nic proti. Udelal bych(s neci pomoci) intra web, jako na fifejdach, udelali by jsme nejaky turnaje, popripade ligu a hlavne rozsirili povedomi o servru mezi vsechny usery. Ono nas neni tolik, aby na sservru nekdo porad byl a tim se zaridilo, ze si zahrajeme porad, takze udelat nejake jednotne casy atd. Samozrejme ze to nemuzu zvladnout vsechno sam, ale kdyz mi pomuzete... A jeste jednou upozornuju, aby nedoslo k nejakemu linci, kdyz to nevyjde, muze se stat cokoliv, nevim co bude zitra, natoz v cervenci, ale budu se snazit!
..::^-_-^::..

Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Uživatelský avatar
Baracuda
Hustej masér
 
Příspěvky: 531
Registrován: 17.06.2003 13:21:34
Bydliště: Slam

Nový příspěvekod Monty » 05.05.2006 09:24:23

Baracuda píše:Vim ze hodne lidi tady rado "placa na prazdno" viz radio, v komentarich bylo xy lidi, kteri se hlasili, ze na tom budou delat a nejak nic... Ovsem to nema byt zadna kritika! Jen predem upozornuji, ze nic neslibuji na 100% a berte to spise jako napad. Kdyz uspesne odmaturuju a slozim zkousky na VS(coz by melo bejt cca na zacatku cervence), tak si to trosku vezmu do pacu, kdyz nebude mit nikdo nic proti. Udelal bych(s neci pomoci) intra web, jako na fifejdach, udelali by jsme nejaky turnaje, popripade ligu a hlavne rozsirili povedomi o servru mezi vsechny usery. Ono nas neni tolik, aby na sservru nekdo porad byl a tim se zaridilo, ze si zahrajeme porad, takze udelat nejake jednotne casy atd. Samozrejme ze to nemuzu zvladnout vsechno sam, ale kdyz mi pomuzete... A jeste jednou upozornuju, aby nedoslo k nejakemu linci, kdyz to nevyjde, muze se stat cokoliv, nevim co bude zitra, natoz v cervenci, ale budu se snazit!


No konečně někdo, ale zase opět jeden z prvních členů.... což mě dost mrzí
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2833
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Další

Zpět na Gamers

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron