Crysis

Fórum pro hráče, zde jsi vylévejte své hráčské problémy.

Moderátoři: Baracuda, Czernobyl, dwori

Crysis

Nový příspěvekod Joesek » 27.10.2007 14:44:30

viděli jste tuhle akcičku v reálu? fakt to stojí za to. je to opravdový crysis pro veškerej HW...
i na medium detaily kde mam 25-30fps jsou to grafický orgie...

Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 639
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

Nový příspěvekod Czernobyl » 29.10.2007 15:56:46

áno ... viděl jsem to, dohral jsem to, užil jsem si to, čekám na plnou verzi a nový Catalisty :wink:

PS: Jezdí se v tom super truck trial :twisted:
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod Druss » 29.10.2007 20:06:30

Tak do téhle hry jsem se zamiloval :cry:
Druss
nadposkok
 
Příspěvky: 461
Registrován: 01.07.2003 13:06:39

Nový příspěvekod driver » 29.10.2007 20:33:38

tak sem se koukal na video a fakt to bude supr.taky sem se mrknu na HW požadavky a nevim jestli to rozhejbu no mám horší grafiku než psaly tak uvidíme.Tak až těch 1,8gb stáhnu tak napíšu co co mám za cpu a jestli sem to rozchodil.zatim držte palce at to sosnu :lol:
Uživatelský avatar
driver
podposkok
 
Příspěvky: 377
Registrován: 31.07.2007 18:44:28
Bydliště: KH

Nový příspěvekod driver » 30.10.2007 06:38:02

bohužel sem dopad tak jak sem si to myslel.když sem to asi na třetí pokus stáhnul tak sem to v pohodě nainstaloval ale pak když sem to chtěl spustit naběhlami hned tabulka že nemám dostatečně dobrou grafiku tušim že minimum je GeForce 6800 a já mám bohužel ještě starou FX5200.ani mě to moc nepřekvapilo....do tejdne si koupim novou abych to moch rozchodit,dost mě to zlákalo :roll:
Uživatelský avatar
driver
podposkok
 
Příspěvky: 377
Registrován: 31.07.2007 18:44:28
Bydliště: KH

Nový příspěvekod Yuri » 07.11.2007 11:24:14

jj hra je to suprova, uz ji mam predplacenou , uz aby vysla...
btw - taky cekam na ty nove ovladace na grafarnu...
sice mi to jede na full detajly ale cca 9 - 30 fps a to se mi nezda na te sestave co mam, kupoval jsem si vylozene tu sestavu kvuli crysis vsechy doporuceny a k tomu urceny komponenty a ten vykon nic moc!
i na netu pisou ze je ta demoverze akorad lakadlo na lidi nahnat je ke koupi noveho HW nic vic, pac mi je sakra divne ze FPS pri treba vybuchu atomovky kdy to zpracovava mrte veci (svetel pocinaje kourem konce) ze je zasehnute fps drzi na stejne hranici, tu demoverzi at si strcej za klobout :P
Uživatelský avatar
Yuri
Prvok
 
Příspěvky: 40
Registrován: 28.05.2005 13:36:52
Bydliště: Před monitorem, vlevo od myši

Nový příspěvekod dalicros » 07.11.2007 22:04:05

no nerad ti do toho kecam, ale dokud nevis jak je ten engine resen vnitrne, kolik toho pocita CPU a kolik se toho resi pres Vertex Shadery atd. tak nemuzes soudit jak moc je jaka scena narocna ... mimochodem, demo obvikle byva "naddimenzovano" tj. ukazuje vsechny funkce enginu, ktere ovsem v realne plne hre neuvidis tak "nahacmane", dalsi vec je, ze dnesni enginy jsou vyvyjeny tak, aby i za par mesicu byly aktualni, tedy opet se to neoptimalizuje na "dnesni" HW ....
Uživatelský avatar
dalicros
Hodný pán s kloboukem
 
Příspěvky: 622
Registrován: 25.01.2004 14:03:17
Bydliště: Baron von Zhidenitz

Nový příspěvekod ludvik » 07.11.2007 22:16:04

spíš mi řekněte, jak si nechám ukázat aktuální FPS?
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1973
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod Joesek » 08.11.2007 08:25:07

ludvik píše:spíš mi řekněte, jak si nechám ukázat aktuální FPS?
příkaz do konzole neznám, ale fps ti ukáže fraps, nebo ati tray tools...

Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 639
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

Nový příspěvekod Joesek » 08.11.2007 08:29:50

Joesek píše:
ludvik píše:spíš mi řekněte, jak si nechám ukázat aktuální FPS?
příkaz do konzole neznám, ale fps ti ukáže fraps, nebo ati tray tools...


How to show fps in Crysis?

type r_displayinfo 1 in the console

^^^
Google :)

Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 639
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

Nový příspěvekod Yuri » 08.11.2007 12:10:39

dalicros píše:no nerad ti do toho kecam, ale dokud nevis jak je ten engine resen vnitrne, kolik toho pocita CPU a kolik se toho resi pres Vertex Shadery atd. tak nemuzes soudit jak moc je jaka scena narocna ... mimochodem, demo obvikle byva "naddimenzovano" tj. ukazuje vsechny funkce enginu, ktere ovsem v realne plne hre neuvidis tak "nahacmane", dalsi vec je, ze dnesni enginy jsou vyvyjeny tak, aby i za par mesicu byly aktualni, tedy opet se to neoptimalizuje na "dnesni" HW ....



poustel jsi v te demoverzi ty testy CPU a GPU ?

je mi divne kdyz v dnesni dobe je GPU Xkrát lepsi nez CPU ze v tech testech je fps srovnatelne ? nemelo by byt FPS z testu CPU pomalejsi nez v testu GPU ? :shock: :) :wink:
Uživatelský avatar
Yuri
Prvok
 
Příspěvky: 40
Registrován: 28.05.2005 13:36:52
Bydliště: Před monitorem, vlevo od myši

Nový příspěvekod Joesek » 08.11.2007 17:51:54


Hōra ruit!
...memento mori
Uživatelský avatar
Joesek
Hustej masér
 
Příspěvky: 639
Registrován: 17.06.2003 22:52:04
Bydliště: |<|-|

Nový příspěvekod yakuza » 18.11.2007 11:27:41

Jo na tuhle akci se chystám. Demo sem hrál na starym počítači. Athlon 2800+ 1Gb a Radeon 9800. Jelo to vcelku obstojně na to, že ta sestava nesplňuje min. požadavky. Teď sem přesedla na silnější stroj. C2D 6750 4Gb DDR2 800 no a grafiku zatim nemám, ale zřejmě koupim 8800GTS 512, která vyjde 3.12. Tak doufám, že s touhle sestavou to rozjedu na HIGH :D
yakuza
Prvok
 
Příspěvky: 19
Registrován: 28.03.2005 19:25:20
Bydliště: Malín

Nový příspěvekod protheus » 19.11.2007 20:55:33

Jo jo je to opravdu bomba hra :)
Uživatelský avatar
protheus
Člen rady
 
Příspěvky: 155
Registrován: 10.03.2004 18:59:25
Bydliště: Nekonečný vesmír

Nový příspěvekod Monty » 01.12.2007 21:44:03

Tak dohráno, ač některým se nelíbila, tak mě moc.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2833
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Další

Zpět na Gamers

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron