Přetaktování a vše kolem toho....

Vše kolem ladění PC

Moderátor: dwori

Přetaktování a vše kolem toho....

Nový příspěvekod Klainn » 07.02.2004 21:07:11

Tak jak jste na tom?.)
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod Baracuda » 07.02.2004 21:10:06

Grafika taktla, procik taktlej, mozek taktlej... :lol:
..::^-_-^::..

Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Uživatelský avatar
Baracuda
Hustej masér
 
Příspěvky: 531
Registrován: 17.06.2003 13:21:34
Bydliště: Slam

Nový příspěvekod Klainn » 07.02.2004 21:11:40

Baracuda píše:Grafika taktla, procik taktlej, mozek taktlej... :lol:


To posledni se asi docela zahriva co?.))
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod mech » 07.02.2004 21:16:34

Klainn píše:
Baracuda píše:Grafika taktla, procik taktlej, mozek taktlej... :lol:


To posledni se asi docela zahriva co?.))

Ani prý ne, ale musí to často chladit pivem.
Uživatelský avatar
mech
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 485
Registrován: 14.08.2003 20:25:43
Bydliště: pod masinkou

Nový příspěvekod Klainn » 07.02.2004 21:28:04

Mech píše:
Klainn píše:
Baracuda píše:Grafika taktla, procik taktlej, mozek taktlej... :lol:


To posledni se asi docela zahriva co?.))

Ani prý ne, ale musí to často chladit pivem.


Joo o tom sem slysel....nerika se tomu Alternativni Chlazeni?
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod Czernobyl » 07.02.2004 22:12:13

No, o vodnikovi uvažuju. Ale pivnik :?:
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod dwori » 07.02.2004 22:40:51

pivo je taky z vody :) ale ...

premejslim o tom pokud by sel duron s jadrem applebread do mi kmetsky desky, tak bych zkusil 1.4 taktnout co da deska, ale nepredpokladam, ze by ten procesor sezral, jeste jsem se tim po strance tech. parametru nezabyval ... :))

ted mam trapne d1@1.15ghz jen tak, ze srandy :)
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Nový příspěvekod Klainn » 07.02.2004 22:55:50

No tak ja bych nejake to lepsi chlazeni potreboval...muj kamenej Duron je v originale 750 ... zvladne max. 900 .. .ale jenom v zime... v lete dobré jako ustredni topeni... docela slusnej zazeh...
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod Klainn » 07.02.2004 22:57:34

btw::: zajimave je ze s Grafarnou nehnu ani o coul...jakmile se o neco pokusim.. hned po restartu se cuka...:( mam G2 MX400 64mb s TVout(posledni udaj asi neni dulezitej..:))
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod Czernobyl » 07.02.2004 23:00:53

no to MX jelo Dalikovi 200,200 ale bylo to MX od ASUSu.
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod Klainn » 07.02.2004 23:03:05

Ja mam 167//200 ... a je od MS...
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod Czernobyl » 07.02.2004 23:16:48

MSI jsem měl ja ale už je to dávno nevzpomenu si. maš to fofrníkem? A točí se, hlavně starší grafiky maj tendenci zastavovat větráky.
Uživatelský avatar
Czernobyl
Člen rady, admin, rypouš sloní
 
Příspěvky: 694
Registrován: 12.11.2003 22:22:56
Bydliště: MARS

Nový příspěvekod Baracuda » 07.02.2004 23:29:06

hele kdyz budes taktit tu grafarnu, tak doporucuju pasivni chladice na pameti, protoze taktnuti jadra ti stejne pomuze asi jak zmrzlimu kabat, ale pameti o par mhz dokazou svy...

btw: ja mam specialni edici GF4 Ti 4400 od Msi ktera je jiz v zakladu taktovana na 4600 a mam ji jeste o par 10mhz vytunenou :twisted:
..::^-_-^::..

Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Uživatelský avatar
Baracuda
Hustej masér
 
Příspěvky: 531
Registrován: 17.06.2003 13:21:34
Bydliště: Slam

Nový příspěvekod Klainn » 07.02.2004 23:29:10

Bez...s prehrivanim problem nebude..je chladna jako kamen..i po pretaktovani...
***Intel Inside - Idiot Outside***
Uživatelský avatar
Klainn
Ničitel klávesnice
 
Příspěvky: 495
Registrován: 17.06.2003 13:52:34
Bydliště: Církvice

Nový příspěvekod dwori » 08.02.2004 02:24:57

nahodim ti odkazy na alternativni drivery ...
v nekterejch muzes testit po pretaktovani i artefakty .. jen co to vylovim...
bylo, nebylo ... a az zase bude, tak nebudem
Uživatelský avatar
dwori
Polobůh
 
Příspěvky: 1283
Registrován: 16.06.2003 22:18:35

Další

Zpět na PC tuning

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron