Vratislav Hůla, tel: 739019097, vratimil@seznam.cz, ICQ: 327046943 (pouze v praci a jak/kdy)
Na baraku mame Zeus od khfree, ale nechci tahat UTP stoupackou.
AK-47 píše:D.Den, chci se pripojit k Masarka64 nameril jsem kolem 90% signalu. 15.6.2007 (vyplatni termin- koupim antenu a kartu do PC.
Vratislav Hůla, tel: 739019097, vratimil@seznam.cz, ICQ: 327046943 (pouze v praci a jak/kdy)
Na baraku mame Zeus od khfree, ale nechci tahat UTP stoupackou.
ludvik píše:Jde, ale blbě ...
na masarku to nejde. Je to daleko a mám tam plno. Vidíš na střechu Studně73? Na ten nový stožár?
A mate spíš p. halákkhfree nemá s nějakou free sítí nic společného. Je to firma jako každá jiná. Prostě tvrdá komerce.
King píše:Oni ty firmy poskytující wifku v našem okolí matou všechny. Jmenuji Náš Bezdrát, KHfree i Comhal. U všech těchto firem jsem našel určitá omezení které na KHnetu nemám. Internet není jenom na brouzdání ale i na další věci ( pro rejpaly nemyslim tahání ) ale doplácet veřejný IP a věčný výpadky u Comhalu v Mikuláši jsou zarážející - výpadky na tři dny bez vysvětlení mám tam dva známé. Náš bezdrát má zase malé FUP a o rychlosti KHfree může přesvědčit speedtest na KHnetu. Prostě sem za naší síť rád a v ničem mě neomezuje spíš nabízí a to zdarma.
Monty píše:King píše:Oni ty firmy poskytující wifku v našem okolí matou všechny. Jmenuji Náš Bezdrát, KHfree i Comhal. U všech těchto firem jsem našel určitá omezení které na KHnetu nemám. Internet není jenom na brouzdání ale i na další věci ( pro rejpaly nemyslim tahání ) ale doplácet veřejný IP a věčný výpadky u Comhalu v Mikuláši jsou zarážející - výpadky na tři dny bez vysvětlení mám tam dva známé. Náš bezdrát má zase malé FUP a o rychlosti KHfree může přesvědčit speedtest na KHnetu. Prostě sem za naší síť rád a v ničem mě neomezuje spíš nabízí a to zdarma.
To nám zase dají, že se do nich navážíš
AK-47 píše:No obávám se, že sice na Studně 73 vidim (výhled ze 72 na KH Soft), ale jelikož jsem ve 2.patře a ten stožár myslím míří nahoru na sídlák, tak tam asi budu mít střechu, ještě to znova proměřim a dám vědět. Díky zatím za info.
Zpět na Chtěl(a) bych se připojit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník