Plánujete rozšíření? Konkrétně by mě zajímaly Zbraslavice. Pokud ano, v jakém časovém výhledu?
Děkuji za odpověď.
bifi píše:Khnet je mrtvej , bejvaly dobry ale....
ja se snima dohadoval 3roky a to sem si chtel spoj zaplatit , kecu okolo 3 prdele a skutek utek
nakonec sem zkusil jony zatim spokojenost na vesnici a frcim 20Mb stabilne akorad upload okolo 5-7
King píše:bifi píše:Khnet je mrtvej , bejvaly dobry ale....
ja se snima dohadoval 3roky a to sem si chtel spoj zaplatit , kecu okolo 3 prdele a skutek utek
nakonec sem zkusil jony zatim spokojenost na vesnici a frcim 20Mb stabilne akorad upload okolo 5-7
KHnet není mrtvej. KHnet se předělává po takovejch umělcích jako si byl ty , a podobní. Když vezmu nejlevnější variantu k tobě tak jen stožár cca 2000 plus práce, pak kabely, patchpanel rack, 2x NB a nějaký AP je cca 30-50 000Kč v jakém časovém horizontu by si to zaplatil?
rack 3000
stožár 2000
routerboard 1000 a výš
spoj 4000
kabely 2000
apéčka 5000/ks
upska 3000 - 7500
patchpanel - 1000
zdroj profi 2000
multipoe 1000
práce 5 dní 2 lidi
Kolik že máš těch lidí? protože po 350Kč by si to platil asi do smrti.
bifi píše:a pristum na ap je opravdu mizernej a jeste sem mel pozdavky kvuly patru co mam rozdelany.
a jestly jeden bod dělaj 2 lidi 5 dni tak je potreba takovy povalece hnat svinskym krokem , i kdyz sem pomahal tak to mely kluci hotovy za dopoledne spoj stal co povidaly do 10tis nedokazu odhadnout uz sem z toho nejakej patek kazdopadně to maka pekně
jinak telefon je doprej i kdyz neni zadnej posun dal urcite by se daly zase vyjednat jiny podminky
bifi píše:jj v Jonu mi rekli vobejdi a sezen si lidi ale letaky ti nedáme
sice hezky co pro khnet delate ale jako BFU je mi to celkem u pr...
pro me je podstatny pristup a net , od telefonatu do realizace to trvalo 14 dni
u vas skoro 4 roky s kecama nakonec mi Kerner prestal odpovidat na maily stylu v sobotu na to vlitnem
ps: moje era byly dve 5460 a pan10 na kusu prkna
bifi píše:a pristum na ap je opravdu mizernej a jeste sem mel pozdavky kvuly patru co mam rozdelany.
a jestly jeden bod dělaj 2 lidi 5 dni tak je potreba takovy povalece hnat svinskym krokem , i kdyz sem pomahal tak to mely kluci hotovy za dopoledne spoj stal co povidaly do 10tis nedokazu odhadnout uz sem z toho nejakej patek kazdopadně to maka pekně
jinak telefon je doprej i kdyz neni zadnej posun dal urcite by se daly zase vyjednat jiny podminky
kratas píše:PS: bavím se tu pouze a jenom o technickém provedení, kvalitě a připojení, které jsme schopni k členovi dostat
bifi píše:hezkej guláš okolo ale je rozdíl mít a nemít internet
Zpět na Chtěl(a) bych se připojit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník