Dobrý den,
nevěděl jsem kam to napsat a tohle forum mi přišlo nejvhodnější. Asi před měsícem díky KH netu připojil na net a je to fajn a určitě bude i dál. Taky jsem nakoupil (a přečetl) informaci o novém zábavním serveru pro KHnet a proto píšu. CS jsem sice zatím nerozchodil, ale to se podá:o) Pokud by se našel někdo, kdo má nějaký herní projekt, který by chtěl na tomto serveru realizovat (a dostal by samozřejmě zelenou), tak bych rád přiložil ruku k dílu a chci nabídnout své znalosti i zkušenosti z oblasti programování a pomoci s vývojem. Asi by se přímo nemuselo ani jednat o herní projekt i když bych byl v případě herního projektu nejraději. Na vedení tohoto projektu (dá-li se to tak nazvat) si ovšem zatím netroufám, protože na to nemám zkušenosti. Proto hledám někoho kdo nějaký projekt má, byť jen na papíře a chtěl by ho zkusit realizovat. Co tedy vlastně umím a neumím a mohu nabídnout - programováním se zabývám už od starých a dobrých osmibiťáků a teď pracuju již sedmým rokem jako programátor v jedné Kolínské firmě ve dvoučleném týmu, kde tvořím informační systémy. Zvládám:
Visual C++ (standard + WinApi) - velmi dobře
Visual basic - velmi dobře
.NET framework 2.0 - velmi dobře
SQL - velmi dobře
MSSQL, Firebird, šáhl jsem i na Oracle a MySQL
DirectX - dobře
OpenGL - málo
Java - nějaké aplikace jsem v Javě napsal, ale nemám jí moc rád.
HTML - dobře
PHP, ASP - trochu
mám i nějaké minimální znalosti grafiky a některých grafických programů. Aplikace navrhuju a programuju zásadně objektově. V soukromí jsem se pokoušel vyvíjet nějaké hry v týmu po Internetu, nikdy nebylo ale nic dokončeno (mimo pár vlasních prvotních maličkostí) a vždy to skončilo tak, že jsem zůstal a pracoval sám ), tak snad budou kutnohoráci jiní (pokud se najdou:o). Myslím, že to by mohlo zatím stačit.
Přeju pěknej den
Robert Svoboda