Dobrý den,
můj dotaz je sice ještě poněkud předčasný, nicméně protože je pro mě internetový přístup dost podstatný, pokladám ho už nyní. Pokud vše dobře dopadne, budeme kupovat na adrese uvedené v předmětu byt, kam už je zaveden přístup KH netu. Rád bych věděl následující:
1) Je možné nějak jednoduše převést přístup k internetu z původního majitele bytu na nás (přičemž je ale velice pravděpodobné, že mezi vystěhováním původních majitelů a nastěhováním naším bude minimálně cca 2 měsíce - spíš déle - mezera potřebná na rekonstrukce).
2) Je možné vytvořit si lokální WiFi síť nad připojením KH-net? Jde mi v praxi o to, abychom měli jednu přípojku a byt aby byl pokryt zakódovaným WiFi signálem, abychom nemuseli tahat po bytě kabely, ale mohli se např. notebookem připojit třeba na balkoně apod.
3) Jaké je potřeba hardwarové vybavení pro připojení přes KH-net?
4) Kromě standardního připojení formou "sdružení nadšenců", je možné si objednat i připojení garantované? Tato otázka je spíše jen pro informaci, podle informací stávajících majitelů je připojení přes KH-net velice dobré a na případné výpadky jsem připraven mobilním připojením, nicméně pokud by to nebylo nějak krvavě dražší a existovala i garantovaná služba, rozhodně bych o ní zauvažoval.
Předem děkuji za odpověď.
Michal Malének