rychlost netu

Mám problémy a nevím co s nimy (myslí se tím samozřejmě síť)

Moderátoři: ludvik, Monty

rychlost netu

Nový příspěvekod fox » 03.01.2010 19:03:56

net jde kolem 300 kbit/s jsem připojen U lesa, chodilo to kolem 2 Mbit/s, co se stím děje, děkuji
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod King » 03.01.2010 19:39:50

fox píše:net jde kolem 300 kbit/s jsem připojen U lesa, chodilo to kolem 2 Mbit/s, co se stím děje, děkuji


No asi ti nezbyde než v dobu kdy to jede tak jak píšeš volat na hotline. Těžko nyní někdo dohledá proč to tak bylo nebo kdo to dělá.
Pentium II 350 MHz. 64MB RAM , 8.6 GB HDD, CD- ROM.
Uživatelský avatar
King
nadposkok
 
Příspěvky: 794
Registrován: 02.12.2004 17:10:34
Bydliště: pod Alcomou

Nový příspěvekod gigous » 03.01.2010 19:40:28

asi voda v konektoru, Máchale.
Uživatelský avatar
gigous
Hustej masér
 
Příspěvky: 590
Registrován: 19.11.2005 15:29:11
Bydliště: KH

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod Monty » 03.01.2010 23:35:39

fox píše:net jde kolem 300 kbit/s jsem připojen U lesa, chodilo to kolem 2 Mbit/s, co se stím děje, děkuji


Teď, 3.1. v 22:35 to mám na tebe čistý.

Nevidím měření u nás
http://www.khnet.info/speed (resp. naposledy z 27.9.2008 a to bylo normální)

a kde jsi to měřil?
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod fox » 04.01.2010 19:02:21

už to jede kolem mega - děkuji

gigouš -- suším , suším, ale hubu :lol:

Děkuji všem
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Nový příspěvekod fox » 07.01.2010 21:34:39

Dnes opět začínáme na 250 kilech, občas to vylítne na 600 kilo a tak se to střídá, ejhle 1000 kilo, ale zase jen dnes, včera a předtím vše o.k. měřeno montyho speeadtestem
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Nový příspěvekod Monty » 07.01.2010 21:53:35

fox píše:Dnes opět začínáme na 250 kilech, občas to vylítne na 600 kilo a tak se to střídá, ejhle 1000 kilo, ale zase jen dnes, včera a předtím vše o.k. měřeno montyho speeadtestem


Bohužel, 250,600 a 1000 je večer na vytížené 2,4 normal.

Ono když se dohodneš se sousedy, tak není nerálné si dost polepšit, ale bude to chtít asi snahu. Ty baráky se dají ideálně pospojovat.

Update:
Přeci jen, bloknuto UDP na torrentech userovi General. Stahování nepovoleným protokolem.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Nový příspěvekod ludvik » 08.01.2010 10:18:33

Uživatelé 2.4GHz stále zapomínají, že se sdílí pouhých cca 3.5Mbit (na downloadu, zbytek je rezerva pro upload). Takže pokud jim to jede okolo 2Mbit, znamená to, že tam jsou prakticky sami, nikdo z ostatních na stejném přístupovém bodu toho moc na internetu nedělá. Stačí aby dva začli něco stahovat, třetí se běžným provozem nad megabit prostě nedostane. A pokud tam ten někdo pustí torrent, DC++ nebo něco podobného (tedy udělá něco i na uploadu), tak to může jít do pryč ještě výrazněji.
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Nový příspěvekod fox » 09.01.2010 11:05:29

Děkuji za odpovědi fox
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod fox » 22.01.2011 19:43:22

Zdravím od 21.1.2011 co jste ladily bod U lesa jde internet jednou ano, dvakrát ne. Nevíte co se děje. Když si pinknu na bránu 10.106.23.1 tak je dvakrát "vypršel časový limit" , 3x odpověď a takhle se to střídá, hrůza :( . Za rady a odpověď předem děkuji fox.
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod ludvik » 22.01.2011 21:42:32

Viz blok Síťové aktuality na webu. Jsi jeden z těch, co mají moc starý firmware v ovislinku. Ještě jsme vás neupozorňovali, neboť to sledujeme ... Stav se s ním v Infocentru na upgrade.
Když už musíš, tak jsi v .... nuclear.khnet.info
Uživatelský avatar
ludvik
Místopředseda, Site admin
 
Příspěvky: 1974
Registrován: 18.06.2003 08:40:10

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod nostromo » 23.01.2011 01:04:30

ludvik píše:Viz blok Síťové aktuality na webu. Jsi jeden z těch, co mají moc starý firmware v ovislinku. Ještě jsme vás neupozorňovali, neboť to sledujeme ... Stav se s ním v Infocentru na upgrade.


Co je to za změnu, že to "starý" firmware nezvládá?
Nostromo
Uživatelský avatar
nostromo
Hustej masér
 
Příspěvky: 585
Registrován: 21.06.2003 12:41:26

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod Monty » 23.01.2011 12:18:56

nostromo píše:
ludvik píše:Viz blok Síťové aktuality na webu. Jsi jeden z těch, co mají moc starý firmware v ovislinku. Ještě jsme vás neupozorňovali, neboť to sledujeme ... Stav se s ním v Infocentru na upgrade.


Co je to za změnu, že to "starý" firmware nezvládá?


Nerozumí si s novým zařízením. V novějších je to opraveno.
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod fox » 23.01.2011 15:32:42

a mohu si to upgradovat sám, nebo musím dle Ludvika k vám do poradny, díky fox
fox
Prvok
 
Příspěvky: 12
Registrován: 10.07.2006 08:28:30
Bydliště: Na svahu 719, Kutná Hora

Re: rychlost netu

Nový příspěvekod Monty » 23.01.2011 15:36:53

fox píše:a mohu si to upgradovat sám, nebo musím dle Ludvika k vám do poradny, díky fox


Když si to zvládneš i nastavit, tak jo.
Na infocentru je to otázka 10-15 minut i s nastavením a zdarma
Když musíš, tak musíš...
Uživatelský avatar
Monty
Předseda, site admin
 
Příspěvky: 2837
Registrován: 16.06.2003 21:42:18
Bydliště: Kutná Hora

Další

Zpět na Problémy se spojením

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron